Nieuwe podcast van Watersport-TV

Wist je dat Watersport-TV onlangs een podcast is begonnen? Luister je graag naar interessante gesprekken tijdens het varen, dan is de WatersportCast misschien iets voor jou!

De WatersportCast

Watersport-TV kennen wij natuurlijk van hun reguliere videoseries zoals Vaarplezier, waar we hier op Varende Vrienden regelmatig aandacht aan besteden, niet in de laatste plaats omdat EOC er trotse sponsor van is. Met de WatersportCast – jawel, een audioproductie! – breiden zij hun al ruime selectie content uit. Er zijn inmiddels zes afleveringen gepubliceerd die je hier op Spotify kunt beluisteren.

Startende sloepvaarders

Wat kun je verwachten van deze podcast? Welnu, deze zesde aflevering gaat bijvoorbeeld over de avonturen van twee startende sloepvaarders, Pien en Raymond. Zij hebben recentelijk een nieuwe sloep aangeschaft en dat ging met heel wat vallen en opstaan. Welke keuzes maakten ze, en zijn ze inmiddels tevreden of lonkt dat volgende, grotere, nog mooiere schip inmiddels voor ze?

De presentatie van de WatersportCast is in handen van Patty-Lou Middel-Leenheer en het geheel wordt geproduceerd door Audiodroom in samenwerking met Watersport-TV. Heb je zelf een mooi onderwerp voor de podcast? Laat het ze vooral weten, wie weet komt jouw verhaal straks langs in de serie.

Word lid van de Varende Vrienden van EOC-nieuwsbrief

De Varende Vrienden van EOC is een bron van informatie: vaartips, onderhoudstrucs en boeiende verhalen van medeschippers.
Via onze nieuwsbrief krijg je de beste artikelen maandelijks in je mailbox.
Gratis en toegespitst op jouw voorkeuren!

Astrid Boogert
Astrid Boogert
Marketing medewerker