Video: de winterstalling en het winterklaar maken van je boot

Het einde van het vaarseizoen komt weer in zicht, dus tijd om aandacht te besteden aan een belangrijk klusje voordat het koude weer (en mogelijk zelfs vorst!) echt aanbreekt: de winterstalling en het winterklaar maken van je boot.

Hoe maak je je boot winterklaar?

EOC-expert Rob Stelwagen neemt in deze korte video de belangrijkste stappen met je door. Welke waardevolle objecten haal je er beter uit en wat kan blijven liggen? Vergeet ook de onderhoudsbeurt niet. Zodra je boot de wal op gaat, controleer dan of hij goed op de bok zit. En wat kun je het beste regelmatig controleren tijdens de stalling? Deze en andere belangrijke tips komen allemaal langs in de video. Zo laat je je geliefde vaartuig straks met een gerust hart achter in de stalling en kun je het komende voorjaar weer zorgeloos het water op.

Verder lezen en aanvinken

Heb je behoefte aan een helder, geschreven overzicht? Dan hebben wij infoblad en een checklist voor je waarmee je direct zelf aan de slag kunt. Download hier het Infoblad Winterklaar en hier de Checklist Winterklaar.

Behoefte aan meer zekerheid?

Zelfs al is je boot perfect gestald in de winter, een scheepsverzekering is de beste manier om je in te dekken tegen diefstal, schades en andere onaangename verrassingen. Bekijk de mogelijkheden én voordelen van een verzekering bij EOC op https://www.eoc.nl/Verzekeringen.

Bereken nu je premie

Ontdek binnen vijf minuten wat je premie is en sluit vandaag nog een verzekering af.
Onze belofte: bij EOC krijg je optimale dekking tegen een scherpe prijs.
Dan vaar je met een gerust hart weer verder.

Astrid Boogert
Astrid Boogert
Marketing medewerker