Zeilcursus voor landrotten

In onze laatste uitgave van de EOC Info werden ze geïnterviewd voor de rubriek Scheepgaan: Stichting WR60. In een vervolg hierop willen zij hun nieuwe zeilcursus voor Landrotten onder de aandacht brengen. Geïnteresseerd? Lees gauw verder!

Komend voorjaar start de nieuwe cursus voor Landrotten, personen die (bijna) geen zeilervaring hebben en de eerste beginselen van het varen met ons soort schepen willen leren. Wij, de Stichting WR60 en WR4, zijn eigenaar van het uit 1840 daterende Wieringer Skuutje “WR60” en de uit 1900 daterende Wieringer Aak “WR4”. We noemen het een cursus Landrotten omdat als personen met weinig ervaring op een zeilschip aanmonsteren vaak ondergesneeuwd worden door personen met meer ervaring. De cursus is dus bestemd voor vrouwen en mannen, jong of oud, die er achter willen komen wat er allemaal bij komt kijken als je met een oud origineel houten vissersschip wilt gaan zeilen.

WAT HOUDT DE CURSUS IN?

In overleg met met de cursisten worden tot de zomer circa zes vaarmomenten van twee tot drie uur vastgesteld. Daarnaast worden er op twee avonden theorielessen georganiseerd. De kosten voor de gehele cursus zijn € 90,- per persoon.

Op 27 maart vindt er in De Havenboet, de ontvangstruimte op de haven van Den Oever, een voorlichtingsavond plaats waar elke geïnteresseerde welkom is. Graag vernemen we of je van plan bent te komen dan kunnen we daar met koffie/thee en koek rekening mee houden.

Zien we je maandag 27 maart om 20:00 uur in De Havenboet?
Havenkade 3a, 1779 GT Den Oever

Wil je verder nog informatie? Neem dan contact op met Tjeerdo Wieberdink van Stichting WR60 en WR4 op e-mailadres info@wr60wr4.nl of telefonisch op 0620 135337.

Lees hier het interview uit onze EOC Info terug!

Bereken nu je premie

Ontdek binnen vijf minuten wat je premie is en sluit vandaag nog een verzekering af.
Onze belofte: bij EOC krijg je optimale dekking tegen een scherpe prijs.
Dan vaar je met een gerust hart weer verder.

Tim Klaasen
Tim Klaasen
EOC relatiebeheer