ConnectedBoat: zes goede redenen om je schip op afstand te besturen

Een nieuw stukje techniek om het varende leven weer wat slimmer en makkelijker te maken? Dat hoef je ons bij EOC niet twee keer te zeggen. De sensoren en app van ConnectedBoat leveren een hoop voordelen op, waar wij er graag een paar van uitlichten. Interesse? Lees vooral door tot het laatste stukje van dit blog.

1. Oogje in het zeil

De sensoren van ConnectedBoat houden bij wat er op je schip gebeurt. Zo zie je het op je smartphone of laptop wanneer je accupeil bijvoorbeeld laag is, of dat er water aan boord komt. Of een inbreker. Nog steeds schrikken, maar dan kun je in ieder geval meteen actie ondernemen.

2. Je weet precies waar ‘ie is

Of je er nu in zit of niet, het is nooit fijn als je vaartuig ineens niet meer is waar je hem had achtergelaten. Afgedreven terwijl je sliep? Of in de gaten houden waar je kindlief vaart? De app laat precies zien waar je schip is.

3. Maak je boot slim

Slim is veilig. Je schip vertelt je zelf wanneer de temperatuur in de machinekamer te hoog wordt of als je een gespecificeerde zone verlaat. Een alarmpje op je telefoon stelt je op de hoogte.

4. Comfort

Voordat je op je schip bent op een hete dag alvast even de airco inschakelen? Of de verlichting aan- of uitzetten terwijl je nog in bed ligt te dobberen? Een duidelijk voordeeltje van een schip met een afstandsbediening. Eentje die bovendien op elke afstand werkt! Dat is een luxegevoel.

5. Deel de reis

Houd contact met het thuisfront door je familie mee te laten kijken via de app. Zo kun je laten zien waar je bent en het zelfs delen op sociale media. Koppel het aan een mooie foto of twee, dan krijg je een echt scheepslog van het avontuur.

6. Handig bij een ongeluk

Bij een ongeval of aanvaring waar de verzekering om de hoek komt kijken, is het nuttig dat de app bijhoudt welke route je voer en hoe snel je ging. Zo kun je meteen je verhaal staven en is er duidelijkheid over het voorval.

Speciale korting op ConnectedBoat

Omdat we de innovaties van ConnectedBoat zo geslaagd vinden, zijn we in gesprek gegaan en hebben we voor elkaar gekregen dat onze leden 10% korting krijgen op de aanschaf, plus drie extra maanden bovenop het gratis eerste jaar van het abonnement. Wist je dat je als verzekerde bij EOC vaker profiteert van dit soort voordeeltjes? Technologie, beveiliging, leuke extra’s; wij regelen ze graag voor jullie!

Kijk op onze EOC kortingspagina voor meer informatie over de ConnectedBoat sensoren en app. Hier vind je ook de kortingscode!

 

Bereken nu je premie

Ontdek binnen vijf minuten wat je premie is en sluit vandaag nog een verzekering af.
Onze belofte: bij EOC krijg je optimale dekking tegen een scherpe prijs.
Dan vaar je met een gerust hart weer verder.

Astrid Boogert
Astrid Boogert
Marketing medewerker