Captain Corona: vakantie in Nederland

Laatste update: 19-5-2020

De vrijetijdssector wordt zwaar getroffen door de Coronacrisis. Er wordt geen boeking meer gemaakt en het regent annuleringen. Maar wat gebeurt er als het straks lekker weer wordt en de Coronamaatregelen worden versoepeld?

Dan gaan Nederlanders weer aan hun vakantie denken. En de kans is groot dat deze en masse in Nederland wordt geboekt. We voorzien dan ook dat er tijdens de zomermaanden grote schaarste zal ontstaan op de binnenlandse vakantie markt (bron: ZKA Strategy).

Vakantie in het buitenland

Wij kunnen ons goed voorstellen dat het behoorlijk balen is als je je vakantie naar het buitenland hebt moeten annuleren. Het ziet er nog niet naar uit dat we de komende tijd verre reizen kunnen maken. Hopelijk mogen we na 20 mei wel in Nederland op stap. Misschien willen mensen dan in eigen land bestemmingen gaan ontdekken, avonturen beleven en genieten van hun welverdiende vakantie?

Veilig varen

Onder de naam Captain Corona hebben we daarom de handen ineen geslagen, en onze charterschepen corona proof gemaakt en omgetoverd tot een mobiele villa’s. Het is nu wachten op het moment dat de ingediende protocollen worden gevalideerd en we toestemming hebben van de Veiligheidsregio Noord-Holland Noord om de trossen los te gooien.

Mobiele Villa uw alternatief

Vanaf het water ziet de wereld er anders uit. Er zijn zoveel bijzondere plekken, unieke vergezichten en onvergetelijke activiteiten te doen. En dat er voldoende ruimte is op het water -en we daarmee erg Corona proof zijn- hoeven wij u waarschijnlijk niet te vertellen. We hopen op deze wijze een alternatief te bieden aan mensen die nu niet naar het buitenland

Inspiratie

Laat je inspireren op www.captain-corona.nl. Wil je meer specifieke informatie over het gebied waar we varen, kijk dan op Overleven op de grens van water en land (Ruben Smit 2018) , Friesland op de ‘Best in Europe’ lijst van Lonely Planet of Holland Boven Amsterdam.

Jerke van As
Namens Captain Corona

Gratis inzicht in uw risico’s?

Als EOC merkten we dat er onder schippers behoefte is aan deskundig advies over risico’s en aanvullende verzekeringen. Heeft u dit ook?

Captain Corona
Captain Corona
Captain Corona

Delen