Alles voor de club

WE ZIJN ER OOK VOOR WATERSPORTVERENIGING EN JACHTHAVEN

Als watersporter verzeker je je boot, maar hoe zit het eigenlijk met de watersportvereniging of jachthaven? Zijn de gebouwen, de steigers en de bezoekers ook goed verzekerd? Brand in het clubhuis of een vrijwilliger die een lelijke smak maakt, dat zijn geen leuke dingen om bij stil te staan. Maar met het juiste advies is een waterdichte verzekering snel geregeld, zodat de hele club zorgeloos het water op kan. 

Veel watersportverenigingen kennen EOC als scheepsverzekeraar, maar we doen meer dan alleen vaartuigen verzekeren. Vanuit EOC Verzekeringsadvies adviseren we onafhankelijk over uiteenlopende verzekeringen die nuttig en nodig zijn voor een haven of vereniging. Denk hierbij aan een AVB (Aansprakelijkheidsverzekering voor Bedrijven) waarbij ook onderlinge aansprakelijkheid van leden en vrijwilligers wordt meegenomen, een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering, een ongevallendekking voor leden en vrijwilligers of een opstal- en inventarisverzekering voor het clubgebouw en de sanitaire ruimtes.  

KEN DE RISICO’S

Voor een eigenaar of bestuurder is het best lastig om in te schatten welke risico’s er spelen, terwijl hij of zij mogelijk wel aansprakelijk is als er iets gebeurt. Vraag ons daarom gerust om te helpen met een risico-inventarisatie, want wij kennen als geen ander de specifieke risico’s op en rond het water. Dan nemen we meteen de wensen en mogelijkheden door en beoordelen we de lopende polissen. Dat is uiteraard geheel vrijblijvend. 

Meer weten? Interesse in een vrijblijvende risico-inventarisatie? We horen het graag en komen desgewenst langs in de haven voor persoonlijk advies. Bel EOC Verzekeringsadvies op 088 6699450 of mail naar eva@eoc.nl

Je risico's gratis in kaart

Welke risico’s loop je met je schip? En welke aanvullende verzekeringen zijn slim om erbij te nemen?
Vraag het onze experts! Wij geven je kosteloos deskundig advies, zodat je de beste stappen zet.

Astrid Boogert
Astrid Boogert
Marketing medewerker