Vaarplezier… de serie: hoe trim je een buitenboordmotor?

In deze aflevering van Vaarplezier… de serie laat Geert-Jan Smolders aan Arjen Bergijk zien hoe je een buitenboordmotor het beste kunt trimmen.

Tips om te trimmen

Watersport-TV maakt vaart met het maken van nieuwe afleveringen, dus we lopen op Varende Vrienden inmiddels een beetje achter. Dat maken we echter snel goed, want ieder deel van deze serie verdient aandacht. In deze aflevering gaat het over buitenboordmotoren trimmen en dat is van belang: een goed getrimde motor draagt namelijk bij aan de positieve vaareigenschappen van een boot, vermindering van het brandstofgebruik en de snelheid die je kunt halen. Geniet en leer dus van de onderstaande aflevering.

Vaarplezier… de serie

In Vaarplezier… de serie komen talloze onderwerpen voorbij die van belang zijn om goed en veilig te kunnen varen. Voorrangsregels op het water, betonning, verkeersborden, techniek van schepen, onderhoud aan je boot en nog veel meer – al meer dan vijftig aflevering lang! EOC is trotse sponsor van deze serie (en andere projecten van Watersport-TV), omdat wij het belangrijk en nuttig vinden om het publiek te informeren over vaartuigbezit. Zo werken wij samen om iedereen vrolijk varende te houden.

Word lid van de Varende Vrienden van EOC-nieuwsbrief

De Varende Vrienden van EOC is een bron van informatie: vaartips, onderhoudstrucs en boeiende verhalen van medeschippers.
Via onze nieuwsbrief krijg je de beste artikelen maandelijks in je mailbox.
Gratis en toegespitst op jouw voorkeuren!

Astrid Boogert
Astrid Boogert
Marketing medewerker