Vaarplezier…de serie: varen met een buitenboord motor

Voor Vaarplezier…de serie is Arjen Bergijk dit keer op bezoek bij Yamaha waar hij van Robert Spies tekst en uitleg krijgt over het gebruik van een buitenboord motor. Waar moet je op letten als je een buitenboordmotor gaat gebruiken? Buitenboordmotoren zijn prachtige staaltjes van techniek, mooi compact en zeer functioneel.

Maar er zijn een paar dingen waar je goed op moet letten als je een buitenboordmotor gebruikt. Belangrijk als je veilig en comfortabel wilt genieten op het water. Robert Spies van Yamaha Marine legt uit wat er belangrijk is om zorgeloos met een buitenboordmotor te varen en waar je op moet letten voordat je de motor start. Zo zorg je dat je op het water niet voor technische verrassingen komt te staan!

In ‘Vaarplezier de serie’ worden onderwerpen behandeld die met de voorrangsregels op het water, betonning, verkeersborden, techniek van schepen, onderhoud aan je boot en nog veel meer te maken hebben.

Word lid van de Varende Vrienden van EOC-nieuwsbrief

De Varende Vrienden van EOC is een bron van informatie: vaartips, onderhoudstrucs en boeiende verhalen van medeschippers.
Via onze nieuwsbrief krijg je de beste artikelen maandelijks in je mailbox.
Gratis en toegespitst op jouw voorkeuren!

Astrid Boogert
Astrid Boogert
Marketing medewerker