Holland Vaart: op het Grevelingenmeer

Voor de tweede aflevering van Holland Vaart zijn we in Zeeland. We gaan met Juliet en Niek, een sportief jong stel, de watersportmogelijkheden op en rond het Grevelingenmeer en jachthaven Bruinisse ontdekken.

Op de fiets komen Juliet en Niek bij zeilschool Aquavitesse aan waar ze eerst gaan zeilen met een RS21, een sportieve zeilboot. Het waait flink en dat levert spectaculaire beelden op. Niek heeft vaker gezeild, voor Juliet is het de eerste keer. Ze geniet met volle teugen. Terwijl het stel nog even verder zeilt, laten 40 cursisten van de zeilschool zien wat ze allemaal geleerd hebben.

Na terugkeer in de haven gaan Juliet en Niek lunchen. In de tussentijd gaat de crew van Watersport-TV kijken bij de Visserijdagen. Het is gezellig druk in het centrum van Bruinisse, maar ook bij de sluis. Veel watersporters komen speciaal voor de Visserijdagen met de boot naar Bruinisse. Niek en Juliet stellen het bezoek aan de Visserijdagen nog even uit. Ze gaan eerst suppen. Het stel sluit de dag af met een drankje op de haven.

‘Holland Vaart’ is geproduceerd voor en door Watersport-TV online.

Gerelateerde artikelen

Word lid van de Varende Vrienden van EOC-nieuwsbrief

De Varende Vrienden van EOC is een bron van informatie: vaartips, onderhoudstrucs en boeiende verhalen van medeschippers.
Via onze nieuwsbrief krijg je de beste artikelen maandelijks in je mailbox.
Gratis en toegespitst op jouw voorkeuren!

Astrid Boogert
Astrid Boogert
Marketing medewerker

Delen