Laden Evenementen

« Alle Evenementen

EOC-Traditionele Schepen Beurs

8 november 10 november

De EOC-Traditionele Schepen Beurs (EOC-TSB) wordt voor de zevende keer georganiseerd in Den Helder. De beurs streeft ernaar om een ontmoetingsplek te zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in traditionele schepen, maritieme ambachten, cultuur en historie, en daar meer over wil weten.

De beurs hoopt een breed publiek aan te spreken van mogelijke wereldreizigers die op zoek zijn naar de reis van hun leven aan boord van een oceaanzeiler tot vrijwilligers die zich voor het behoud van het traditionele schip in willen zetten. Van jongeren die dromen van het exploiteren van een schip tot oudere generaties die graag nog eens een reis met hun eigen jacht zouden willen maken, of hun kennis over willen dragen aan nieuwe generaties. Ook de jeugd die voor het eerst een zeilschool gaat bezoeken, of voor het eerst sponsoren gaat zoeken voor hun periode aan boord van een Tall Ship.

Tijdens de beurs zullen er verschillende activiteiten georganiseerd worden. Er zullen lezingen gehouden worden in de vergaderzalen van De Kampanje – met uiteenlopende onderwerpen. Er zullen presentaties gegeven worden over zeilreizen aan boord van schepen. In de Medemblikkerloods (naast Gebouw 66) zullen verschillende ambachten getoond worden en er zullen vele schepen te bezichtigen zijn.

EOC is trotse sponsor van dit evenement.

De Kampanje Den Helder

Willemsoord 63
Den Helder, 1781 AS Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie