Bootklussen: alles wat je moet weten over het schilderen

Koop een boot en er valt altijd wel wat te klussen. Speciaal voor de doe-het-zelvers onder de bootbezitters start Watersport-TV met de nieuwe serie ’Bootklussen’ waarin verschillende experts tips en tricks geven over onderhoud en klussen aan boord.

Met de boten in de winterstalling is het weer tijd om te gaan klussen. In deze aflevering geeft Alphonso Westerhof – Gerding diverse tips als je van plan bent om te gaan schilderen. Hoe voorkom je condensvorming? Waarom moet je na het schilderen het licht in de winterstalling nog enige uren laten branden? Wat is het beste moment om te gaan schilderen? Waarom is de luchtvochtigheid zo belangrijk? Waar bewaar je de verf? En waarom is een goed stappenplan zo belangrijk?

Het komt allemaal aan de orde in deze aflevering van Bootklussen die mede mogelijk is gemaakt door Verf-en lakfabriek W.Heeren en zoon.

We kunnen ons voorstellen dat jezelf een klus hebt, waar je advies van een expert bij kunt gebruiken. Dit kan door contact met ons op te nemen via deze link

Bereken nu je premie

Ontdek binnen vijf minuten wat je premie is en sluit vandaag nog een verzekering af.
Onze belofte: bij EOC krijg je optimale dekking tegen een scherpe prijs.
Dan vaar je met een gerust hart weer verder.

Tim Klaasen
Tim Klaasen
EOC relatiebeheer