EOC-Traditionele Schepen Beurs gaat door: vraag vrijkaarten aan

Onder leiding van een geheel nieuw bestuur is de organisatie opgestart van de vijfde editie van de EOC-Traditionele Schepen Beurs. Deze wordt dit jaar gehouden op 11, 12 en 13 november in de monumentale stadshal van theater De Kampanje in Den Helder. Op een steenworp afstand van de oude locatie op het Willemsoord-complex. Net als bij de vorige vier edities van de beurs fungeert EOC Scheepsverzekeringen ook nu weer als hoofdsponsor.

Vanwege de coronapandemie was de beursorganisatie genoodzaakt de jubileumeditie van de beurs in zowel 2020 als 2021 te cancelen. Nu zijn de vooruitzichten dusdanig dat het jaarlijkse evenement normaal gesproken kan doorgaan. Deze keer vanwege een verbouwing niet in de vertrouwde mastenloods, maar in de oude bankwerkerij in de nabijgelegen stadshal. Eveneens een rijksmonument op de voormalige marinewerf in Den Helder.

DRIE NIEUWE LEDEN

Tot het bestuur van de stichting die de beurs organiseert, zijn drie nieuwe leden toegetreden. Dit zijn Michiel Tegelberg als voorzitter, André Zijlmans als penningmeester en Paul Schaap als lid. Michiel en Paul zijn beiden ook nauw betrokken geweest bij de organisatie van de vier eerdere edities. Verder heeft Jet Sluik in verband met haar drukke werkzaamheden voor de bekende voormalige haringlogger “Tecla” haar functie van projectleider neergelegd. Zij zal zich dus niet meer, zoals voorheen, met de dagelijkse activiteiten bezighouden, maar blijft wel aan als adviseur. Haar taken worden overgenomen door Michiel Tegelberg. Hij wordt bijgestaan door onder andere Sikina Pinchetti die begin juli samen met Bert van Baar nog het maritieme evenement Dutch Wooden Boat Festival/Jutterhavendagen op het Willemsoord-complex heeft georganiseerd. Productie van de beurs blijft in de vertrouwde handen van Pascal Riksman van Pride at Work.

AANMELDEN

Het toegangskaartje voor de beurs zal ook deze keer weer recht geven op gratis toegang tot het Nationaal Redding Museum Dorus Rijkers en het Marinemuseum. Bezoekers kunnen hun auto gratis parkeren op P-noord en P-zuid op het Willemsoord-complex. Er hebben zich ondertussen al diverse standhouders voor de jubileumeditie van de EOC-Traditionele Schepen Beurs aangemeld, maar aanmelden is nog mogelijk via www.traditioneleschepenbeurs.nl.

Hopelijk tot ziens op de EOC-Traditionele Schepen Beurs!

VRIJKAARTEN

Als trotse hoofdsponsor mogen wij een aantal vrijkaarten weggeven aan onze leden. Wil je deze graag ontvangen? Stuur dan een mail met je naam, scheepsnaam en polisnummer naar info@eoc.nl of bel deze gegevens door op telefoonnummer 088 66 995 00. Per aanvraag ontvang je maximaal twee kaarten, helemaal gratis. Wees er snel bij, want op is op!

Hijs de EOC-vlag!

Ben jij bij ons verzekerd en wil je ook zo’n fraaie EOC-vlag aan je mast hijsen?
Vraag een gratis exemplaar bij ons aan.
Ook als je oude vlag aan vervanging toe is, sturen wij er graag eentje op!

Astrid Boogert
Astrid Boogert
Marketing medewerker