Mis ‘m niet: de online ledenvergadering 2 juni

Net als vorig jaar zijn we genoodzaakt om onze jaarlijkse ledenvergadering online te organiseren. Niet nieuw dus, maar het blijft bijzonder. Dit keer wordt het een digitale ALV vanuit onze vergaderzaal in kantoor Meppel. De Raad van Bestuur, Raad van Commissarissen, Raad van Advies en accountant zullen live of via een eerder opgenomen filmpje hun bijdrage leveren. Leden kunnen hun vragen wederom vooraf insturen, zodat ze tijdens de vergadering behandeld kunnen worden. 

Op de algemene ledenvergadering praten wij je bij over de stand van zaken van de maatschappij. Wij hopen je te mogen verwelkomen. 

Datum   : woensdag 2 juni 2021
Tijd        : aanvang vergadering 10.00 uur.

Belangrijke agendapunten

Uiteraard willen we jouw tijd achter een scherm beperkt houden, maar we hebben je wel nodig. Belangrijk agendapunt is namelijk de bespreking van het aanpassen van de verzekeringsvoorwaarden. Als goede onderlinge willen we het daar graag samen met jou over hebben. Daarnaast bieden we een kort en interessant webinar aan. Prof. dr. A. van Wijk zal vertellen waarom waterstof als energiedrager ook voor de binnenvaart interessant is, op basis van de vooruitgang die de afgelopen jaren op dit terrein geboekt is. Een absolute aanrader om bij te wonen! Kortom, log in met de code die je per brief van ons ontvangen hebt en doe mee met de ALV. Meedoen betekent meebeslissen over de koers van EOC!

Aanmelden en inloggen 

Om de vergadering soepel te laten verlopen verzoeken wij je vriendelijk jouw vragen, mocht je ze hebben, van tevoren via de mail in te dienen. Dit kan naar mevr. Anita Schonewille: a.schonewille@eoc.nl. Vermeld hierbij wel je naam en scheepsnaam. Dit mogen ook vragen zijn die je op voorhand hebt voor onze spreker.

  • Meldt je aan via deze link.
  • Je komt op een pagina van EOC. Vul hier de gevraagde gegevens in.
  • Het telefoonnummer dat je ingeeft bij de gevraagde gegevens moet je weer gebruiken op de dag van de vergadering.
  • Twee dagen voor de vergadering ontvang je een e-mailbericht, op het door jouw opgegeven e-mailadres met daarin een “link” om je aan te melden voor de vergadering.
  • Ter beveiliging ontvang je (na het inloggen) op je telefoon een sms bericht met code om definitief in de vergadering te komen.

Laatste loodjes

Ook wij als medewerkers van EOC merken dat de rek er wel een beetje uit is. We willen elkaar graag weer live zien en niet alleen via het scherm! Het zijn die beroemde laatste loodjes en die wegen soms zwaar. Nog even volhouden. We hebben er alle vertrouwen in dat we volgend jaar samen in een zaal zitten te vergaderen en discussiëren. Misschien ga je het online gebeuren nog wel missen. Want een spreker ‘uitzetten’ met een simpele druk op de knop kan dan echt niet meer…

Wij hopen van harte je digitaal te kunnen begroeten, graag tot 2 juni!

Vraag een offerte aan

Vul uw gegevens en de gewenste dekking in. Onze experts sturen u geheel vrijblijvend een offerte toe. Zo geregeld!

Astrid Boogert
Astrid Boogert
Marketing medewerker

Delen